Nu er vi også på mobiltelefonen

Opus Deis informationskontors website tilbyder sit indhold til mobiltelefoner på 30 sprog.

Mange personer, især unge, har i nogen tid bedt om at få webstedet disponibelt til mobiltelefoner og til elektroniske lommebøger. Mobil­ver­sio­nen produceres dynamisk og indeholder nogle af de mest læste sektioner fra Opus Deis website. Addressen man skal bruge for at komme ind på mobiludgaven er: https://opusdei.org/ eller https://opusdei.org/mobile

Forsiden i mobilversionen indeholder de sidst offentliggjorte nyheder og indgange til sektionerne ”Hvad er Opus Dei”, ”Om den hellige Josemaria”, (som rummer grund­lægge­rens biografi, et bedekort og tekster til hver dag i året skrevet af ham selv) og ”prælat” sektionen som indeholder de sidste nyheder om Opus Dei prælaturet og dets pastorale breve.

Ligeledes kan man, alt efter kapaciteten på brugerens mobilterminal, se videoer eller downloade arkiver med lyd eller i pdf fil.

Med dette tiltag, ønsker Opus Deis informationskontor at bidrage og svare på Pave Benedikt XVIs anmodning, der blev fremsat d. 18. december sidste år og som lød: ” Med det formål at Kirken fortsat kan være  tilstede med sit budskab i det store ”kommunikations kollegium”, som Johannes Paul II kaldte det, og for at den ikke skal føle sig fremmed i de rum hvor et utal af unge mennesker navegerer i en søgen efter svar på og mening med deres liv, må I finde veje til på nye måder at udsende håbets stemme og billeder gennem det telematiske netværk, som indhylder vores klode med et stedse tættere net.”

Hvis man går ind på den klassiske version på en mobiltelefon, vises automatisk en forbindelse til mobilversionen på forsiden, for at gøre det nemmere at komme på.