Antal artikler: 136

Protokol til behandling af institutionelle klager til prælaturet

I tilfælde af alvorlige og rimelige klager af institutionel karakter, for at fremme forsoningsprocesser, har prælaturet en behandlingsprotokol, som på nuværende tidspunkt giver mulighed for følgende:

Som et smykke: At helliggøre sit daglige arbejde

Sergio, en kunstner der bor i São Paulo, Brasilien, deler sin historie om, hvordan han opdagede den sande værdi af sit arbejde, og om hvordan man helliggør det.

Personlige vidnesbyrd

Den hellige Josemarías mindesdag 2019

Sankt Josemaría blev helgenkåret i 2002. Hans mindesdag fejres den 26. juni. På www.josemariaescriva.info kan man finde information om hans liv og om de bønhørelser, der tilskrives hans forbøn.

Fra Opus Dei

Tak for jeres kondolencer!

Regionalvikar Msgr. Andrés Bernar takker for alle de kondolencer, som er blevet modtaget i anledning af fader Johannes Bernaldos død d. 2. november, 2018. Vi offentliggør i det følgende et lille udvalg.

Fra Opus Dei

Den første regionalvikar for prelaturet Opus Dei i Skandinavien er gået bort.

Opus Dei i Skandinavien er ramt af en stor sorg. Prælat Johannes Bernaldo, som var den første regionalvikar for prelaturet Opus Dei i Skandinavien, er efter en langvarig kamp mod kræft gået bort d. 2. november, netop den dag kirken beder for alle de afdøde. Fader Johannes blev 74 år gammel. Med stor tillid overlader vi hans sjæl til Gud den barmhjertige Fader.

Fra Opus Dei

Prelatens pastorale reise til Sverige (Norsk)

«Bønn er det kraftigste våpen vi har for å bygge opp Kirken,” sa msgr. Fernando Ocaríz under sitt fire dager lange besøk til Stockholm, der han hilste på kardinal Arborelius og traff medlemmer og venner av prelaturet.

Fra Opus Deis prælat

Den hellige Josemarías mindesdag 2016

Sankt Josemaría blev helgenkåret i 2002. Hans mindesdag fejres den 26. juni. På www.josemariaescriva.info kan man finde information om hans liv og om de bønhørelser, der tilskrives hans forbøn.

Fra Opus Dei

Ægteskabelig kærlighed som fælles projekt og opgave.

Kærlighedens hemmelige ingrediens er ønsket om den andens lykke. På den måde bygges den ægteskabelige relation og børneopdragelsen på hengivelsens solide grundlag. Ny artikel om den menneskelige kærlighed.

Åndelige tekster

Hvordan bliver man udnævnt til medarbejder i Opus Dei?

Opus Deis regionalvikar udnævner en person til medarbejder efter forslag fra nogle af Prelaturets medlemmer. Når dette forslag er blevet godkendt, underrettes den pågældende person.

Medarbejdere

Hvilke fordele får Opus Deis medarbejdere?

Opus Deis medlemmer beder dagligt for alle dem, der på den ene eller anden måde hjælper eller har hjulpet Prelaturet til at udføre sin opgave i Kirken.

Medarbejdere